באו כרוב וג’ינג’ר

גיוזה בטטה

באו כרוב וג’ינג’ר

גיוזה בטטה פורסם ב

מתכון באו כרוב וג’ינג’ר.

חומרי הבצק (15 יחידות):

175 גרם קמח

175 מ”ל מים רותחים

3.5 כפות שמן סויה

כף שמן זית

חומרי המלית:

1 ק”ג כרוב אסיאתי קצוץ / שקית כרוב לבן קצוץ

חצי כוס סוכר

חצי כוס חומץ הדרים

50 גר’ שומשום קלוי

100 גר’ חמוציות

3 כפות ג’ינג’ר קצוץ

 

אופן הכנת הבאו:

להכנת המלית, הקפיצו את הכרוב הקצוץ , הג’ינג’ר הקצוץ והחמוציות על ווק מחומם עם מעט שמן כ – 4 דקות עד לכדי צריבה קלה, הוסיפו מעט שמן, חומץ הדרים, שומשום קלוי וסוכר. מוסיפים לתוך קערה גדולה, את הקמח, המים והשמן ולשים את הכול לכדי בצק אחיד. מעבדים את הבצק למשך כ – 5 דקות על קרש חיתוך מקומח ולאחר מכן שמים את הבצק במקרר לשעה. לאחר שהמלית התקררה, טוחנים אותה עם סכין או במג’ימיקס. לאחר שהבצק התקרר מוציאים אותו מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח עד לעובי של כ – 5 ס”מ. חותכים עיגולים מהבצק על ידי כוס מאג ומורחים שמן בקצוות כל עיגול באמצעות מברשת. ממלאים עם כף את כל העיגולים במלית ומעצבים את כל העיגולים לצורה של כיסוני באו ואז מהדקים אותם. מרתיחים מים בסיר ומכניסים לכלי האידוי באופן מסודר את כל כיסוני הבאו, מניחים את הכלי על הסיר ומאדים את הבאו למשך כ – 8 דקות. מוציאים את כלי האידוי מהסיר לאחר האידוי, מניחים את כיסוני הבאו על נייר סופג ומסדרים אותם בצלחת הגשה.

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.