מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף פורסם ב

מתכון גיוזה עוף.

לחומרי הבצק:

1 ק”ג קמח לבן בהיר
2.5 מים רותחים
2.5 מים קרים

 

לחומרי המלית:

1/2 ק”ג עוף טחון
3 פרחי ברוקולי קצוצים גס
2 גזרים מרוסקים בפומפיה גסה
1 גבעול בצל ירוק
1 קישוא מרוסק בפומפיה גסה
1 גבעול סלרי אמריקאי קצוץ (ללא העלים)
2 פטריות שיטאקי
4 פטריות שמפניון
3 עלי כרוב קצוצים
1 כפית זנגביל מגורד בפומפיה דקה
1 כף שטוחה סוכר
קורט קרי
קורט פלפל לבן
2 כפות סויה
1/2 כפית עד 1 כפית שמן שומשום
1 כף שטוחה מלח

 

אופן הכנת הבצק:

לחלק את כמות הקמח לשניים.
חצי אחד ללוש עם מים קרים עד שהבצק נעים למגע, לעטוף אותו בניילון נצמד ולהניח בצד.
חצי שני ללוש עם מיקסר עם מים רותחים, לצרף אליו את החצי הקודם וללוש את שניהם ביד היטב.
להניח בצד מכוסה למשך כ- 20 דקות.

 

אופן הכנת המלית:

לערבב את כל חומרי המלית היטב.

 

אופן הכנת הגיוזה:

לחלק את הבצק לשישה חלקים.
את החלקים שאינם בשימוש להשאיר מכוסים.
לרדד חלק אחד בכל פעם לעלה דק.
לקרוץ עיגולים ע”י קורצן
למלא העיגול במלית לקפל ולסגור היטב.
להניח על כלי אידוי.

להרתיח מים על להבה גבוה ל-100 מעלות
להניח את כלי האידוי עם הגיוזות מכוסה על סיר
המים הרותחים למשך 12 דקות ולהגיש.

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.