מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף פורסם ב

מתכון לגיוזה עוף

מתכון לגיוזה עוף - כיסוני דמפלינס יפניים במילוי עוף. להכנה מהירה וקלה >>>
זמן הכנה 40 ד״ק
סוג מנה Appetizer
מטבח Chinese
מספר סועדים 4

כלי הכנה

  • סיר אידוי

מצרכים
  

בצק

  • 1 ק״ג קמח לבן בהיר
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 2.5 כוסות מים קרים

מלית

  • ½ ק״ג עוף טחון
  • 3 פרחי ברוקולי
  • 2 גזר
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • 1 קישוא
  • 1 גבעול סלרי אמריקאי
  • 2 פטריות שיטאקי
  • 4 פטריות שמפניון
  • 3 עלי כרוב
  • 1 כפית זנגביל
  • 1 כף סוכר
  • 1 קורט קארי
  • 1 קורט פלפל לבן
  • 2 כפות סויה
  • ½ כפית שומשום
  • 1 כף מלח

הוראות הכנה
 

בצק

  • לחלק את כמות הקמח לשניים.
  • חצי אחד ללוש עם מים קרים עד שהבצק נעים למגע, לעטוף אותו בניילון נצמד ולהניח בצד.
  • חצי שני ללוש עם מיקסר עם מים רותחים, לצרף אליו את החצי הקודם וללוש את שניהם ביד היטב.
  • להניח בצד מכוסה למשך כ- 20 דקות.

מלית

  • לערבב את כל חומרי המלית היטב.

גיוזה עוף

  • לחלק את הבצק לשישה חלקים.
  • את החלקים שאינם בשימוש להשאיר מכוסים.
  • לרדד חלק אחד בכל פעם לעלה דק.
  • לקרוץ עיגולים ע”י קורצן
  • למלא העיגול במלית לקפל ולסגור היטב.
  • להניח על כלי אידוי.
  • להרתיח מים על להבה גבוה ל-100 מעלות
  • להניח את כלי האידוי עם הגיוזות מכוסה על סיר המים הרותחים למשך 12 דקות ולהגיש.

 

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 199 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.