איך מכינים דים סאם לפורים

דים סאם

איך מכינים דים סאם לפורים

דים סאם פורסם ב

דים סאם

מתכון דים סאם לפורים

מהפכת הדים סאם הגיעה לישראל והגיע הזמן ללמוד איך להכין אותם בבית – וזה ממש לא מסובך. קבלו מתכון מיוחד לדים סאם לפורים
זמן הכנה 40 ד״ק
סוג מנה Appetizer
מטבח Chinese
מספר סועדים 4

כלי הכנה

  • סיר אידוי

מצרכים
  

בצק אורז

  • ½ קילו קמח אורז דביק
  • ½ קילו קמח אורז יסמין (לא דביק)
  • כוס מים חמים
  • 50 גרם שמן צמחי

מילוי

  • 200 גרם פתיתי גבינת פרמז׳ן
  • ½ קילו גבינת כנען
  • 150 מ״ל גבינה לאפיה 5%
  • ½ כפית פלפל לבן
  • 2 כפיות קצח
  • 120 מ״ל שקדים טחונים
  • מלח לפי הטעם

רוטב

  • 8 שיני שום כתושות
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 ליטר שמנת לבישול 5%
  • 1 כפית חמאה
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 300 גרם דלעת מבושלת
  • 2 כפות פרג

הוראות הכנה
 

בצק דים סאם

  • מניחים הכל בקערה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח במשך 20 דקות במקום קריר.
  • מרדדים את הבצק עד כדי שקיפות וקורצים עיגולים.

מילוי

  • מערבבים בקערה את כל החומרים.
  • מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול וסוגרים את שתי הקצוות כמו סוכריה.

רוטב

  • מחממים בסיר אידוי קטן את החמאה ומאדים את השום.
  • מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים עד כדי ריכוז. 
  • מוסיפים את השמנת המתוקה והדלעת המבושלת ומצמצמים שוב.
  • מוסיפים את התבלינים והפרג ומערבבים יחדיו .
  • מניחים בסיר אידוי מעל נייר אפייה. מאדים מעל מים חמים כרבע שעה

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 199 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.