מנת הפתיחה המנצחת לכל ארוחה שתתכננו

אגרול ירקות

מנת הפתיחה המנצחת לכל ארוחה שתתכננו

אגרול ירקות פורסם ב

בכל ארוחה שתרצו להכין ולהזמין אליה אורחים, חברים, בני משפחה או אנשים אחרים, הרי שתצטרכו לספק לצידה גם מנות פתיחה ראשונות. כך הם יוכלו להשביע במעט את הרעב עד ומצד שני, להכין את עצמם לקראת המנות הבאות, להישאר עם טעם של עוד לקראת המנות העיקריות.

כמו כן, חשוב שמנות הפתיחה יהיו איכותיות. לא רק בגלל שאתם רוצים שהאורחים שלכם ייהנו מהטעם, אלא מעבר לכך, גם בשביל שהם לא יצברו אכזבה כבר מהשלב הראשון. כך הם ידעו שיש להם למה לחכות גם בהמשך הארוחה.

אוכל סיני מומלץ למנות ראשונות

אוכל סיני מספק פתרון מצויין ללא מעט אפשרויות למנות ראשונות, בין אם מתכוונים להכין ארוחה גדולה ובין אם מתכוונים להכין ארוחה קטנה למעט משתתפים. כל מי שביקר אי פעם במסעדה סינית, יכול היה למצוא בתפריט, מגוון רחב של מנות ראשונות. אחת מהן היא כידוע אגרול.

אגרול ירקות נחשב למנה מאוד פופולארית, לא רק בסין אלא בקרב כל מי שאוהב לאכול אוכל סיני, בין אם זה באופן רשמי, קרי במסעדות ובין אם זה בדוכני רחוב ובמקומות אחרים. על כן, תהיו בטוחים שהגשת אגרול ירקות בתור מנה ראשונה היא בחירה מצוינת וכמעט תמיד קולעת לטעם של מרבית האוכלוסייה.

בנוסף, מנות פתיחה לא אמורה להיות גדולות או “כבדות” מדי. הן אמורות להיות מנות קטנות, מנות סטנדרטיות, כאלה שניתן ליהנות מהן, אך לא להיות שבעים מהן לגמרי, על מנת שישאר מקום למנות העיקריות. הייחוד של אגרול ירקות במובן הזה הוא שמדובר במנה מיוחדת שכן ניתן להכיל בתוכה מגוון רחב של ירקות שונים (טבעוני) או עוף/בשר (בשרי) , ואף על פי שהיא כוללת בצק, עדיין, לא מדובר במנה יותר מדי כבדה. כמו כן, ניתן להכין אותה בגדלים שונים, על פי מראה העין.

איך להגיש אגרול ירקות

כאמור, ישנן אפשרויות שונות כיצד להגיש אגרול לאורחים שלכם. כאשר ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי, בין אם זה בבצק אשר עוטף את הירקות ובין אם זה במרכיבים שבתוך האגרול עצמו.

למשל, ניתן לעטוף את האגרול עם בצק חיטה, בצק אורז או בצקים אחרים, ניתן גם למצוא אגרולים אשר המעטפת עשויה ירקות בעצמה, למשל ניתן לעטוף את הירקות בעלי חסה או עלים אחרים, כל עוד הם חזקים וארוכים מספיק.

מבחינת המרכיבים הפנימיים, הרי שניתן למלא את האגרול בירקות שורש, גבעולים, גזר, סלק, בצל, פטריות, כרוב, ועוד שורה ארוכה של ירקות. צריך להוסיף לכך תיבול בדמות שום, ג’ינגר, סויה ותבלינים נוספים. כל אחד על פי רצונו.

צריך לזכור, שלצד האגרול יש להגיש צלוחית קטנה עם רוטב, בין אם זה רוטב סויה, רוטב חמוץ מתוק או רטבים אחרים.

 

כתבו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.