מתכון לבאן בקר

גיוזה בטטה

מתכון לבאן בקר

גיוזה בטטה פורסם ב

מתכון לבאן בקר.

לחומרי הבצק:

1 ק”ג קמח לבן בהיר
2 כפות שמרים יבשים
2 אבקת אפיה
מים פושרים
1/2 כפית סוכר

 

לחומרי המלית:

1/2 ק”ג בשר בקר טחון
2 עגבניות קלופות קצוצות
1 תוכן של חציל קלוי קצוץ
3 בצלים קצוצים מטוגנים עד לשקיפות (לא להשחים!)
1 גבעול בצל ירוק
כפית זנגביל קצוץ
1 כפית שמן שומשום
קורט פלפל לבן
קורט קרי
2 כפות רוטב סויה
1 כף שטוחה מלח
1 כף שטוחה סוכר

אופן הכנת הבצק:

לערבב את כל חומרי הבצק , ללוש עד לבצק רך ונעים, להניח הבצק בקערה ולכסות עם מגבת עד לתפיחה.

 

אופן הכנת המלית:

לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.

 

אופן הכנת הבאן:

לקחת כמות קטנה מהבצק וליצור ממנה נחש בעובי של כ- 2/5 קוטר.
לחתוך אותו לחתיכות של כ- 2/5 ס”מ וליצור מהחתיכות כדורים
לשטח כל כדור מסביב כשמרכזו נותר עבה.
למלא במלית ולסגור כמו סופגניה.
להניח על כלי אידוי משומן או על רצועות עלי כרוב שהונחו בתחתית כלי האידוי.
לאדות על סיר עם מים שהובאו לרתיחה של 100 מעלות ל- 12 דקות ולהגיש.
מומלץ להגיש את הדים סאם עם רוטב סויה ורוטב צ’ילי מתוק.

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.