מתכון לשומאי תרד

גיוזה בטטה

מתכון לשומאי תרד

גיוזה בטטה פורסם ב

מתכון שומאי תרד.

אופן הכנת הבצק:

1 ק”ג קמח לבן בהיר

2 ביצים

2.5 כוסות מים פושרים

להוסיף חלק מכמות התרד לבצק.

לערבב הכול עד לקבלת בצק אחיד, ללוש אותו ולרדות אותו עם מערוך עד לקבל מרקם אחיד.

 

אופן הכנת המלית:

1 ק”ג תרד קצוץ, להכניס לחליטה למשך 4-6 דקות ולאחר מכן לסנן מהמים, חלק מהתרד נוסיף לבלית הבצק. 100 גרם בוטנים אותם קוצצים דק ומוסיפים אותם לחלק מכמות התרד, ומוסיפים 1/4 כף מלח למלית התרד והבוטנים. להוסיף 1/2 כפית שמן שומשום ולערבב את הכול עד קבלת תערובת אחידה.

 

אופן הכנת השומאי:

אחרי רידוד הבצק, צרו ממנו עלה דק.

חתכו את העלה לקוביות של כ- 5 ס”מ על 5 ס”מ ומלאו כל אחת מהן במלית. עצבו את מילוי הבצק לצורת גביע, כמו בתמונה, עם פתח בקצה.

הניחו את יחידות השומאי תרד על מצע של כרוב בתוך כלי אידוי והניחו את הכלי על סיר עם מים רותחים למשך כ 8- 10 דקות על להבה גבוהה.

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.