קויו ממולא פטריות, עוף וג’ינג’ר

גיוזה בטטה

קויו ממולא פטריות, עוף וג’ינג’ר

גיוזה בטטה פורסם ב

מתכון קויו ממולא פטריות, עוף וג’ינג’ר.

רכיבי בצק אורז:

1/2 קילו קמח אורז דביק

1/2 קילו קמח אורז יסמין (לא דביק)

3 כוסות מים חמים

50 גרם שמן צמחי

הכנת הבצק –

מניחים הכל בקערה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח במשך 20 דקות במקום קריר.

מרדדים לגליל ארוך (בעובי 2 מ”מ לערך) וחותכים לחתיכות שוות (בקוטר כ-2.5 ס”מ)

 

מרכיבי המילוי:

4 פטריות שיטאקי מיובשות

כף שמן שומשום

כפית ג’ינג’ר טרי מגורד

200 גרם עוף טחון (אפשר חזה, אבל יותר טוב שוק או ירך פרגיות)

1 בצל ירוק פרוס דק

3 כפות רוטב סויה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הכנת המילוי:

מערבבים את הפטריות עם הבצל, הג’ינג’ר והעוף. לאחר מכן מוסיפים את רוטב הסויה, שמן השומשום והמלח.

 

הרכבה:

פותחים כל כדור בצק לעלה עגול ודק וממלאים בכפית מן המילוי. סוגרים לצורה הרצויה (ראו תמונה) ומניחים בסיר אידוי מעל נייר אפייה. מאדים מעל מים חמים כרבע שעה.

הדים סאם שלנו כשר בהכשרת הרבנות הראשית לישראל ובד"ץ

משלוח חינם! בקנייה מעל 350 ₪ ניתן להזמין דרך חנות המפעל, דרך רשת דים סאם שופ או איסוף
מת"א

הקניה דרך האתר שלנו מוגנת ומאובטחת

חנות המפעל שלנו פתוחה לשרותכם כל יום בין השעות
ראשון עד חמישי 9:00-16:00
יום שישי בין 10:00-13:30

הסיפור שלנו

מפעל הדים סאם הראשון בישראל, קלט עם השנים שפים סינים מומחים שהוכשרו במלאכת קיפולי הדים סאם שנים רבות. על אף הקידמה, הדים סאם מיוצר במפעלינו בעבודת יד בקיפולים אמנותיים כמו כן אנו מקפידים על איכות חומרי הגלם המשובחים.

קראו עוד

עגלת קניות

0

אין מוצרים בעגלת הקניות.